• cukraszda_hajduszoboszlo_tortarendeles
Home / Francia torták

Francia torták

Kelet-Magyarország legfinomabb Francia tortái, CSAK nálunk… Ha valami igazán különleges tortát szeretnél az ünnepeltnek!

Aki egyszer megkóstolja a Francia torták feledhetetlen ízvilágát, garantáltan olyan gasztronómiai élvezetben lesz része, amit nem felejt egykönnyen…

Mitől olyan különlegesek a Francia torták?

Francia desszertjeinkhez és tortáinkhoz kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk, így 35%-os állati tejszínnel, 70%-os eredeti belga étcsokoládéval, frissen facsart narancs, citrom vagy lime lével gazdagítjuk tortáinkat. Minden esetben prémium minőségű 82%-os vajat használunk, teljes tejet, és prémium minőségű 50%-os marcipánt.

Házi készítésű praliné töltelékekkel és házilag készített gyümölcs pürékkel töltjük meg francia tortáinkat.

A Francia torták és desszertek készítésénél az adalékanyagokat messze elkerüljük!

A magas minőségen felül ezekben a desszertekben benne van minden szeretetünk és odafigyelésünk és elkötelezettségünk vendégeink felé.

Rendeld meg előre a legfinomabb francia tortáinkat gyorsan és egyszerűen! Nincs más dolgod, csak kitölteni a lenti mezőket!

A tortákat csak 30% százalék előleg befizetése után fogjuk elkészíteni, amit a rendelés után hozz be a Szilágyi Cukrászdába, a József Attila utcára! Fontos, hogy a tortát az előleg beérkezése után 2 nappal tudjuk átadni, kérünk, hogy ezzel számolva add le rendelésedet!

Válaszd ki a kedvenc francia tortádat a felsoroltak közül, add meg, hogy mekkorát szeretnél! Ha különleges kívánságod van, vagy több tortát rendelnél különböző méretekben, akkor mindenképpen írd meg nekünk megjegyzésbe!

Epres torta
Levendulás torta
Málnás Sacher torta
Ropogós csokoládé torta

Milyen tortát szeretnél rendelni?

Francia desszert tortáink

Málnás-marcipános Sacher torta

6 szeletes – 4 400 Ft10 szeletes – 6 600 Ft20 szeletes – 12 000 Ft

Levendulás áfonya torta

6 szeletes – 4 600 Ft10 szeletes – 6 800 Ft20 szeletes – 13 000 Ft

Ropogós csokoládétorta

6 szeletes – 4 400 Ft10 szeletes – 6 600 Ft20 szeletes – 12 000 Ft

Vaníliás eper torta, madagaszkári vaníliával

6 szeletes – 4 600 Ft10 szeletes – 6 800 Ft20 szeletes – 13 000 Ft

Várj egy percet mielőtt kilépsz!
NE MENJ EL ÜRES KÉZZEL, FOGADD EL EZT AZ 500 FT ÉRTÉKŰ KUPONT, AMIT 14 NAPON BELÜL BEVÁLTHATSZ CUKRÁSZDÁNKBAN, MINDEN 2500 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!